*NIEUW* Panasonic AV-HSW10: Compact Live Switcher

Panasonic kondigt de lancering aan van de nieuwste video-switcher: de AW-HS10! Deze nieuwe switcher, gebaseerd op het succesvolle AW-HS50-model, biedt 10-bit videoprocessing in een compacte behuizing.

De AW-HS10 is ontworpen voor veelzijdig gebruik op diverse locaties, vooral voor lezingen, webinars en live-evenementen. Als de opvolger van de AW-HS50 live switcher van Panasonic, biedt deze nieuwe switcher niet alleen 10-bit verwerkingskracht, maar ook verbeterd gebruiksgemak, verhoogde betrouwbaarheid en functies zoals IP-compatibiliteit. Dit maakt het de perfecte keuze voor moderne live videoproducties.

De AV-HSW10 ondersteunt hoogwaardige producties met 10-bit video en heeft een verbeterd ontwerp voor meer gebruiksgemak en duurzaamheid. De robuuste knoppen, T-vormige fader en intuïtieve displays maken deze switcher bijzonder gebruiksvriendelijk.

Bovendien is de AW-HS10 compatibel met het Panasonic Software Control Panel, waarmee video's en beelden in applicaties kunnen worden bekeken. Het maakt ook rechtstreekse pc-bediening via een netwerk mogelijk, waardoor meerdere mensen tegelijkertijd op locatie kunnen werken (deze functie wordt binnenkort beschikbaar via een firmware-upgrade).

Belangrijkste kenmerken van de AW-HS10:

✓ HD-video van uitzendkwaliteit in een compact formaat
✓ Ondersteunt NDI®1,2, NDI | HX1,2 (alleen voor input), SRT en RTMP input/output (alleen output voor RTMP) evenals SDI en HDMI
✓ USB-aansluiting compatibel met USB Video Class voor directe streaming vanaf het apparaat, wat naadloze integratie met online conferentieservices mogelijk maakt
✓ Eenvoudige, intuïtieve bediening voor live producties en een robuuste behuizing voor optimale betrouwbaarheid

Terug naar overzicht