BIG WHITE SLV

Kies uw merk

BIG WHITE SLV

SLV is dé professional op het gebied van verlichting. De lichtsystemen die SLV ontwikkelt zijn stuk voor stuk innovatief en van hoge kwaliteit. Het design, het gebruik van gekleurd licht en het inzetten van LED heeft ervoor gezorgd dat men ieder jaar weer halsreikend uitkijkt naar de nieuwe Big White catalogus. Dit naslagwerk bevat alle prachtige designproducten van SLV.

SLV roept alle EUROSPOT Track Spotlights GU10 terug.

De kwaliteit en veiligheid van haar producten heeft een toprioriteit bij SLV. Toch is een potentieel gevaar ontdekt bij één van de SLV producten, dat derhalve niet voldoet aan het kwaliteitswaarborg dat SLV stelt. Bij de GU10 50W gloeilampen  (QPAR51) is nu vastgesteld dat deze schade kunnen berokkenen aan de isolatie van de armatuurbedrading van bovenoemde Track Spotlight. Bij bepaalde ongunstigde omstandigheden bestaat het risico dat een levensgevaarlijke elektrische schok veroorzaakt wordt bij aanraking van de behuizing van dit product. Tot op heden zijn er geen gevallen van schade en/of persoonlijk letsel bekend. Meer informatie over dit probleem en over de terugroeping van de producten kunt u krijgen door contact met ons op te nemen.

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
Big White by SLV: Light is life

Ruim 30 jaar is SLV, en daarmee Big White, een belangrijke speler op het gebied van verlichting. Dit begon voor SLV met het plezier van spelen met licht. Door het gebruik van gekleurd licht, lichteffecten en lichtgebaseerd decoratie legde SLV de basis voor een bedrijf, dat later marktleider zou worden op het gebied van innovatieve lichtontwerpen, technische verlichting en sfeerverlichting in woonruimten. Tegenwoordig is SLV een bedrijf met in Duitsland al 200 werknemers, die dagelijks met plezier werken voor SLV.
Big White by SLV: Competentie en professionaliteitDeze termen zijn de basis voor de bedrijfsvisie van SLV. De nadruk wordt door SLV dan ook gelegd op een gebalanceerde relatie tussen innovatieve technologie, moderne ontwerpen en schappelijke prijzen, terwijl diversiteit en hoge kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat bij SLV.Klik hier voor meer informatie over de geschiedenis van Big white SLV (International Lightacts)