SIR80

SIR80

De Streamit SIR80 is een professionele internetradio ontvanger die volledig configureerbaar is. De SIR80 is gemaakt voor in-store achtergrond muziek en op IP-gebaseerde commerciële audio en is betrouwbaar, flexibel en gemakkelijk op afstand te beheren is.De SIR80 is gemaakt om in-store muziek en internetradio over datanetwerken af te spelen. De ontvanger is gericht op professionele toepassingen waarin IP-audio wordt gedistribueerd naar (openbare) plaatsen zoals winkelcentra, winkels, bedrijven, restaurants, wachtruimtes, fabriekshallen, fitnesscentra, ziekenhuizen en dergelijke.

De SIR80 is een volledig autonoom werkende IP-audio ontvanger, die kan afstemmen op internetradio stations, audiostreams of achtergrondmuziek leveranciers. Met zijn geavanceerde bufferbeheer en de mogelijkheid om terug te vallen op de geheugenkaart voor het afspelen van audio tijdens een netwerkstoring, is de SIR80 een betrouwbaar apparaat voor het altijd onafgebroken afspelen van muziek.

De SIR80 kan zich met een unieke identificatie bekendmaken bij de Streamit apparaatbeheerportal of Streamit’s Audio Distributie Platform. Daarom is het eenvoudig om een specifieke SIR80 op afstand te configureren, controleren en te beheren, terwijl het overzicht behouden blijft over honderden SIR80 apparaten.