RCS

RCS

Technische specificaties onder voorbehoud, producten kunnen zonder notificatie vooraf gewijzigd worden. Ondanks een zorgvuldige samenstelling van deze documentatie zijn zet en drukfouten voorbehouden. Wij accepteren dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ontstaan door onjuiste informatie op deze site.

Mocht u vragen hebben over genoemde artikelen dan kunt u altijd, geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze product specialisten.

Nieuws

RCS introduceert de RC-110 C, RC-120 C en RC-130 C

Deze nieuw ontwikkelde luidspreker heeft de meest eenvoudige en moderne manier van montage die op dit moment beschikbaar is, de "Quick-tight" klem. Hiermee wordt een nieuwe standaard gezet voor veiligheid en eenvoud. Met vier schroeven kunt u deze luidspreker vastmaken of loshalen. Hiervoor hoeft u enkel het rooster los te maken met behulp van een schroevendraaier. Het frame van de luidspreker is gemaakt van plastic van de beste kwaliteit, het rooster is gemaakt van gecoat staal.
De constructie is diefstalbestendig en schok resistent. Het is mogelijk om een 6 1/2 ? 2-way coaxiaal chassis te plaatsen. Dit 2-way coaxiaal chassis heeft een zeer breed basis membraan met daarin geïntegreerd een aparte ‘high toner’. Het coaxiaal speaker chassis voldoet aan de professionele vraag naar geluidsdruk en toon reproductie. De maximale capaciteit is 40 W. Een kwalitatief hoogwaardige ‘transformer’ levert muziek en spraak van de hoogste kwaliteit.

Eigenschapen:
  • Modern, discreet design met een randhoogte van ca. 2 mm.
  • Hoge kwaliteit en breed band 5 1/4 ? chassis met een geïntegreerde ‘high tone cone’.
  • De speaker is beschikbaar als geïmpregneerd met een speciaal geprepareerd chassis en bijpassende tansformer.
Terug naar RCS