QSC

QSC

Met meer dan vier decennia bedrijfservaring is QSC Audio Products een wereldwijd erkend leider op het gebied van professionele audio. Deze bekendheid is het resultaat van de missie van het bedrijf om nieuwe normen van betrouwbaarheid en prestaties vast te stellen, doormiddel van de ontwikkeling van baanbrekende technologieën. De producten van QSC voldoen aan de hoge eisen die audio-professionals stellen, wanneer zij op zoek zijn naar toepassingen voor concerten, muziek-installaties, portable entertainment en cinema toepassingen.

QSC veranderde het gezicht van de versterker-technologie met de introductie van de "PowerLight™ switching power supply", een technologische vooruitgang die aanzienlijk veel kleiner en lichter is, terwijl de audioprestaties verbeterd zijn.

De RMX-serie versterkers van QSC maakten professionele prestaties op het gebied van draagbare geluidsversterking beschikbaar voor baanbrekende prijzen. de RMX versterkers van QSC werden de toonaangevende producten in het segment. Tegelijkertijd zijn de QSC versterkers uitgegroeid tot de standaard voor de filmindustrie.

Omdat QSC merkte dat de klant steeds meer behoefte kreeg aan geïntegreerde systemen, heeft men besloten om zich ook te richten op luidsprekers met ingebouwde versterkers en digitale signaalverwerking. Hiertoe heeft QSC een zeer getalenteerd team van innovators samengesteld om de elementen van deze systemen te ontwikkelen.

Speciaal ontworpen voor de strenge eisen bij grootschalige toepassingen, is bij de "Q-Sys ™ integrated system platform" alles geïntegreerd, van de audio-ingang tot de luidsprekers, en biedt het alle mogelijkheden op het gebied van audio routing, verwerking, controle en monitoring die noodzakelijk zijn voor elke faciliteit. Te allen tijde bent u gegarandeerd van behoud van de geluidskwaliteit en de betrouwbaarheid waar QSC bekend om is geworden.

Over QSC